Σχετικά με εμάς

Είμαστε ένας αντιπρόσωπος που ειδικεύεται στην αντικατάσταση μπαταριών για φορητούς υπολογιστές Acer, Asus, Compaq, Dell, eMachines, Fujitsu, Gateway, HP, HP Compaq, IBM,Lenovo, Microsoft, MSI, Panasonic, Samsung, Apple και Toshiba. Μέσω της άμεσης συνεργασίας με υπερπόντιους κατασκευαστές και κέντρα διαχείρισης σε όλη τη χώρα, μπορούμε να παρέχουμε στον υπολογιστή σας προϊόντα υψηλής ποιότητας αντικατάστασης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Έχουμε δοκιμάσει πολλές μπαταρίες για φορητούς υπολογιστές από πολλούς διαφορετικούς κατασκευαστές, αλλά χρησιμοποιούμε μόνο τις καλύτερες μπαταρίες για φορητούς υπολογιστές. Οι μπαταρίες που παράγονται από διαφορετικούς κατασκευαστέςφορητών υπολογιστώνμπορούν να διαφέρουν σημαντικά. Ορισμένοι κατασκευαστές μπαταριών για φορητούς υπολογιστές χρησιμοποιούν εξαρτήματα κακής ποιότητας σε αντάλλαγμα για την «φθηνότερη» τιμή. Η χρήση μιας φτηνής μπαταρίας μπορεί να βλάψει τον φορητό υπολογιστή σας και μπορεί να κοστίσει περισσότερο στο μέλλον. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί δεν θα βρείτε καμία από αυτές τις χαμηλής ποιότητας μπαταρίες φορητών υπολογιστώνστην ιστοσελίδα μας. Όλες οι μπαταρίες που παρέχουμε θα πληρούν ή θα υπερβούν τις αρχικές προδιαγραφές ΟΕΜ. Είναι όλεςκατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας στοιχεία λιθίου-ιόντων από γνωστές εταιρείες όπως η Sony, η Panasonic, η Sanyo και η Samsung. Παρέχουμε τις μπαταρίες και τα αξεσουάρ φορητών υπολογιστώνμε την καλύτερη ποιότητα και απόδοση και τη χαμηλότερη τιμή.

Λαμβάνουμε την ικανοποίηση των πελατών ως το πιο σημαντικό πρότυπο υπηρεσιών μας. Με βάση την αρχή της ειλικρίνειας και της αξιοπιστίας, θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε άνετα, να είστε σίγουροι και να μην ανησυχείτε. Στόχος μας είναι να μεγιστοποιήσουμε την ικανοποίηση των πελατών. Ελπίζουμε ότι μπορείτε να μας συστήσετε στην οικογένεια και στους φίλους σας. Η ικανοποίησή σας είναι η μεγαλύτερη ενθάρρυνση και υποστήριξη και θα σας παράσχουμε επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Αποποίηση ευθυνών:

Η εταιρεία μας πωλεί εναλλακτικά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με προϊόντα από ορισμένους κατασκευαστές υπολογιστών. Οποιαδήποτε ονόματα προϊόντων ή εμπορικά σήματα που αναφέρονται αναφέρονται αποκλειστικά στον εντοπισμό αντιστοιχιών μεταξύ των μπαταριών μας και των μηχανών τους. Η εταιρεία μας και αυτός ο δικτυακός τόπος δεν είναι συνδεδεμένοι με, εξουσιοδοτημένοι, αδειοδοτημένοι ή διανεμημένοι από αυτούς τους αρχικούς κατασκευαστές υπολογιστών και ούτε τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται ή δεν διατίθενται προς πώληση από κανέναν από αυτούς τους κατασκευαστές